جهت مشاوره با شماره های 09127540027 (موبایل کالای دیجیتال و لوازم خودرو) - 09186530071 (لوازم خانگی ،لپ تاپ و سایر کالاها) در تماس باشید

 

تاکنون سازندگان گوشی های هوشمند موفق شده‌اند راه‌هایی برای حل مشکل برآمدگی دوربین های اسمارت فون ها پیدا کنند، اما حذف این برآمدگی بدان معناست که نمی‌توان از سنسورهای بسیار قدرتمند ها استفاده کرد و می‌بایست تنها آن‌هایی را به کار برد که در عین دارا بودن کیفیت قابل قبول، چندان بزرگ نیز نباشند. با وجود این، کمپانی قدرتمند فرانهوفر (Fraunhofer) که سازندگان فرمت .MP3 و بسیاری از دیگر چیزها هستند، برای رفع این محدودیت، سیستم دوربین چهارگانه را برای گوشی های هوشمند معرفی کرده‌اند.
فرانهوفر به تازگی از یک ماژول کشویی دوربین رونمایی کرده که علاوه بر قدرت عکس‌برداری فوق‌العاده، می‌توان آن را در داخل اسمارت فون هایی با ضخامت قابل قبول جای داد. همچنین در زمانی که کاربر از دوربین دستگاه استفاده نمی‌کند، این ماژول به صورت کشویی به درون گوشی باز می‌گردد و به نوعی از دید پنهان خواهد بود.
در ماژول دوربین فرانهوفر از 4 سنسور و 4 آینه برای تغییر مسیر نور استفاده شده است

نمونه‌ی آزمایشی فعلی این سیستم دوربین چهارگانه شامل 4 سنسور است که با زاویه‌ی 90 درجه چرخانده شده‌اند و زاویه‌ی دید آن‌ها به سمت کناره‌ی دستگاه است. تعدادی از آینه‌های کوچک که در جلوی سنسورها قرار دارند، تصویر را از عقب یا جلوی گوشی به این سنسورهای منتقل می‌کنند. شاید این طراحی کمی پیچیده و غیرکاربردی به نظر بیاید اما در حقیقت، منطق محکمی برای این طراحی وجود دارد.
در ابتدا، مهندسان فرانهوفر از یک آینه استفاده کردند که در مسافت‌های نزدیک دچار مشکل شد. در نتیجه، آن‌ها آینه‌ی دیگری را نیز به این سیستم اضافه کردند و تصاویر به دست آمده از آن‌ها را با یکدیگر ترکیب کردند. این کار نیز منجر به برخی ارورها و تصاویر در هم رفته شد. در آخر آن‌ها دو آینه‌ی دیگر نیز به این سیستم اضافه کردند و در کمال تعجب، این کار نه تنها باعث پیچیدگی بیشتر کار نشد، بلکه این ماژول دوربین توانست بدون خطا و با کیفیت بالایی کار کند.
سیستم دوربین چهارگانه فرانهوفر می‌تواند تصاویری با رزولوشن 20 مگاپیکسل را ثبت کند

این نمونه آزمایشی می‌تواند تصاویری با رزولوشن 20 مگاپیکسل را ثبت کند که با در نظر گرفتن تعداد سنسورهای به کار رفته، بسیار قابل قبول است. علاوه بر این، سیستم دوربین چهارگانه فرانهوفر دارای قابلیت‌های اتوفوکوس و لرزش‌گیر اپتیکال تصویر نیز هست. با تمامی این اوصاف، استفاده‌ی عمده از نمونه‌ی فعلی برای پرچمداران امروزی مشکل ساز خواهد بود؛ این سیستم بر خلاف ماژول‌های دوربین فعلی است و نیازمند طراحی‌های غیرعادی خواهد بود و به احتمال زیاد، مصرف باتری این 4 سنسور نیز بسیار بیشتر از دوربین های فعلی خواهد بود.
البته بدون شک زمان این دوربین ها نیز در نهایت فرا خواهد رسید. زمانی که سامسونگ یا سایر کمپانی‌های بزرگ، سرمایه‌ی عظیم خود را صرف بهبود این تکنولوژی و به کارگیری آن در آخرین و جدیدترین مدل‌ها کنند و آن را به وجه تمایز خود با سایر برندها تبدیل کنند و پس از گذشت مدتی نیز به یک استاندارد همگانی تبدیل شود؛ دقیقا شبیه اتفاقی که برای دوربین های دوگانه افتاد.