جهت مشاوره با شماره های 09127540027 (موبایل کالای دیجیتال و لوازم خودرو) - 09186530071 (لوازم خانگی ،لپ تاپ و سایر کالاها) در تماس باشید

 

چند هفته‌ای است که اخباری مبنی بر توسعه‌ی یک نسخه‌ی مخصوص از سیستم عامل ویندوز 10 از سوی مایکروسافت شنیده می‌شود که گویا قرار است این نسخه، ویندوز 10 کلاود (Windows 10 Cloud) نام بگیرد. حالا طبق تصاویر جدیدی که از محیط این نسخه منتشر شده است، مشخص شده که ورژن کلاود قرار نیست دارای محیط چندان متفاوتی از نسخه‌ی معمولی این پلتفرم داشته باشد.
بر طبق اطلاعات مندرج در این گزارش می‌توانیم بگوییم که ویندوز 10 کلاود در واقع پاسخ رسمی مایکروسافت نسبت به سیستم عامل کروم گوگل است، البته با این تفاوت که پلتفرم توسعه یافته توسط مایکروسافت، بر پایه‌ی فناوری ابری کار نمی‌کند. بلکه هدف اصلی از ساخت و عرضه‌ی این نسخه، انتشار یک نسخه‌ی سبک‌تر از سیستم عامل ویندوز 10 است که به راحتی بر روی کامپیوترهای ضعیف‌تر در مراکز آموزشی و ساختمان‌های اداری نیز اجرا شود و کاربران بتوانند به قابلیت‌های اصلی این نسخه بر روی سیستم‌های نه چندان قدرتمند نیز دسترسی داشته باشند.
طبق تصاویری که از سوی وبلاگ Windows Blog Italia منتشر شده است، تفاوت چندانی میان نسخه‌ی معمولی و نسخه‌ی کلاود ویندوز 10 وجود ندارد و حداقل آنطور که از رابط کاربری این نسخه مشخص است، مایکروسافت تصمیم گرفته است که تمام المان‌های اصلی محیط ویندوز را در این نسخه نیز در اختیار کاربران خود قرار دهد:

نرم افزارهای ویندوز بر روی ویندوز 10 کلاود نیز اجرا می‌شوند

این گزارش مدعی شده است که تمام نرم افزارهای یونیورسال سیستم عامل ویندوز بر روی نسخه‌ی ویندوز 10 کلاود نیز بدون هیچ مشکلی اجرا خواهند شد و اگر این موضوع حقیقت داشته باشد، در واقع مایکروسافت نیازی به ایجاد تغییرات گسترده در رابط کاربری این ورژن نخواهد داشت. در تصویر زیر می‌توانید عبارت Cloud که در قسمت کنترل ورژن این نسخه به نمایش درآمده است را مشاهده کنید تا مطمئن شوید این تصاویر مربوط به ورژن ابری سیستم عامل ویندوز 10 هستند:

گفتنی است که مایکروسافت هنوز هیچ توضیح جامعی را درباره‌ی ویندوز 10 کلاود ارائه نداده است و حتی هوز مشخص نیست که آیا نام این نسخه، کلاود خواهد بود و یا خیر. احتمالا طی روزهای آینده و پس از افشای این تصاویر، شاهد جزییات بیشتری از این نسخه و کارکرد دقیق آن برای کاربران خواهیم بود.