جهت مشاوره با شماره های 09127540027 (موبایل کالای دیجیتال و لوازم خودرو) - 09186530071 (لوازم خانگی ،لپ تاپ و سایر کالاها) در تماس باشید

 

کمپانی نوکیا بدون شک روزگاری به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین و بزرگ‌ترین برندهای دنیای تکنولوژی محسوب می‌شد و تا قبل از این که به‌طور کامل تعطیل شده و توسط مایکروسافت خریداری شود، شکوه بسیار زیادی در عرصه‌ی این بازار داشت. به‌تازگی نیز مشخص شده است که پروژه‌ی ساعت هوشمند نوکیا یکی از آن دیوایس‌هایی بوده که بعد از این خرید، به‌طور کامل لغو شده است.

 

 

طراحی بندها و بدنه‌ی ساعت هوشمند نوکیا بسیار به طراحی اپل واچ نزدیک است

ساعت هوشمند نوکیا نیز یکی از ده‌ها پروژه‌ای بوده است که بعد از خریده شدن این برند فنلاندی توسط کمپانی مایکروسافت، به‌طور کامل لغو شده بودند و مدیران مایکروسافت تمایلی به ادامه‌ دادن اجرای آن نداشته‌اند. ایوان بلس که حساب کاربری شناخته شده‌ی evleaks را در شبکه‌ی اجتماعی توییتر اداره می‌کند، به‌تازگی تصاویر جدیدی از این گجت پوشیدنی را منتشر کرده است که با تماشای آنها به احتمال زیاد با خود خواهید گفت که عرضه نکردن این دیوایس به بازار، به یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات مایکروسافت در آن زمان و یکی از بزرگ‌ترین حسرت‌های کاربران در آینده تبدیل خواهد شد.

جالب است بدانید که در ابتدا به هیچ وجه قرار نبوده است که این اتفاق رخ دهد و ساعت هوشمند نوکیا که به‌صورت رمزی، پروژه‌ی Moonraker نام داشته است، قرار بوده که توسط مایکروسافت تولید شود و به مرحله‌ی اجرا برسد. این اسمارت واچ زیبا دارای طراحی اختصاصی از سوی کمپانی نوکیا بوده است و حتی در جریان رویدادهای کنگره‌ی جهانی موبایل در سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵، نمونه‌هایی اولیه‌ای از پروتوتایپ‌های احتمالی آن ساخته شده و به شرکای احتمالی نوکیا نشان داده شده بود تا در صورت جلب رضایت آنها، این محصول وارد تولید نهایی شود.

تصاویر و اطلاعات بیشتری از ساعت هوشمند نوکیا به نام Moonraker افشا شد

گفته می‌شود که در آن زمان یعنی اوایل سال ۲۰۱۴، ساعت هوشمند نوکیا قرار بوده است که به‌صورت هماهنگ با اسمارت فون لومیا ۹۳۰ ساخته شود و همزمان با این محصول، رونمایی شده و وارد بازارهای عمومی شود. اما به دلایل نامعلومی که هیچ‌گاه علت آنها توضیح داده نشد، اجرای این پروژه‌ متوقف شد و Moonraker نیز به یکی از پروژه‌هایی پیوست که همزمان با خرید برند نوکیا توسط مایکروسافت، برای همیشه به فراموشی سپرده شدند.

ساعت هوشمند نوکیا یا همان ساعت Moonraker، قرار بوده که به‌طور عمده برای کاربرانی عرضه شود که نیازمند یک گجت پوشیدنی برای زمان ورزش و فعالیت‌های مختلف بدنی بوده و در این زمان‌ها تمایلی به همراه داشتن اسمارت فون و یا تبلت خود نداشته‌اند. البته یکی از ویژگی‌های مهم چنین دیوایس‌هایی در حال حاضر این است که از سنسورهای بیوزیستی نظیر سنسور اندازه‌گیری ضربان قلب برخوردار باشند، اما همان‌طور که احتمالا حدس می‌زنید، در سال ۲۰۱۴ و در این ساعت هوشمند، چنین قابلیتی وجود نداشته است که با توجه به جو عمومی در آن زمان و این که این سنسور در اکثر گجت‌های پوشیدنی وجود نداشت، نبود این قابلیت نمی‌توانست به نقص چندان مهمی در این محصول تبدیل شود.

تصاویر و اطلاعات بیشتری از ساعت هوشمند نوکیا به نام Moonraker افشا شد

آن‌طور که از تصاویر و اطلاعات لو رفته از این محصول مشخص است، گویا نوکیا قصد داشته قابلیتی نظیر سیستم عامل واچ او اس در ساعت‌های هوشمند اپل واچ را در اختیار دارندگان ساعت Moonraker قرار دهد و آنها بتوانند با توجه به کاربردهای خود و بر اساس سلایقشان، صفحه‌ی اصلی ساعتشان یا همان واچ فیس اصلی را تغییر دهند و ظاهر آن را بر مبنای نیاز خود تغییر دهند.

ساعت هوشمند نوکیا علاوه بر این قابلیت‌ها قرار بوده که از یک سیستم عامل اختصاصی نیز بهره ببرد و با توجه به این که سیستم عامل اندروید ویر یا دیگر پلتفرم‌های مشابه در آن زمان وجود نداشته‌اند، از یک سیستم عامل مشابه با رابط کاربری زیبا و رنگارنگی برای این دیوایس استفاده کرده بوده است.

تصاویر و اطلاعات بیشتری از ساعت هوشمند نوکیا به نام Moonraker افشا شد

جالب است بدانید که با توجه به این که مالکیت حقوق کمپانی نوکیا در اختیار مایکروسافت قرار دارد، فعالیت چندان زیادی از سوی این کمپانی در بازار گجت‌های الکترونیکی مشاهده نمی‌شود، اما به‌تازگی گزارشی منتشر شده است که نشان می‌دهد سران این برند فنلاندی قصد دارند کمپانی مطرحی به نام Withings را که در زمینه‌ی عرضه‌ی گجت‌های پوشیدنی فعالیت می‌کند، خریداری کنند و از این راه و بار دیگر، وارد بازار این نوع از گجت‌ها شوند تا بلکه بتوانند ایده‌های گسترده‌ی خود را عملی کرده و شانس خود را مجددا بیازمایند.

البته در این راه، نظر مدیران مایکروسافت نیز اهمیت بالایی دارد و تا زمانی که رضایت آنها برای جلب سرمایه‌ی مورد نیاز برای این خرید فراهم نشود، امکان انجام این معامله وجود نخواهد داشت. مایکروسافت در حال حاضر و از ماه می تا به الان، حدود ۸ میلیارد دلار در راه اجرای برنامه‌های مختلف نوکیا هزینه کرده است و به نظر می‌رسد آخرین چیزی که در حال حاضر مدیران این کمپانی تمایل به انجام آن داشته باشند، انجام یک سرمایه‌گذاری دیگر برای برنامه‌های این برند فنلاندی باشد.