تحریمهای آمریکا برای هواوی دردسرهای زیادی ایجاد کرد. از ممنوعیت فروش در آمریکا تا ممنوعیت استفاده از سرویسهای آمریکایی از جمله سرویسهای گوگل. دولت ترامپ حتی فروش قطعات را نیز به هواوی ممنوع کرد تا جایی که هواوی حتی در تولید تراشههای Kirin ساخت خود نیز دچار مشکل جدی شد. به همین دلیل این شرکت تصمیم گرفت تا زیربرند آنر را بفروشد. حالا که آنر مستقل شده و اولین گوشی مستقل خود Honor V40 را نیز معرفی کرده، احتمالاً قادر خواهد بود تا دوباره از سرویسهای گوگل استفاده کند.
مدیرعامل این شرکت «جورج ژائو» میگوید هیچ دلیلی وجود ندارد که این شرکت دوباره با گوگل شراکت نکند. آنر توانسته تاکنون شرکای مهمی مثل اینتل، کوالکام، مدیاتک و AMD را به دست بیاورد و مهمترین جای خالی بیشک متعلق به گوگل است. در مصاحبهای با رسانه South China Morning آقای ژائو تأیید کرده که این دو شرکت در حال حاضر درحال مذاکره هستند.
از آنجا که آنر شرکت مستقلی از هواوی محسوب میشود از نظر قوانین فعلی آمریکا محدودیتی برای همکاری با این شرکت وجود ندارد. همچنین از آنجا که عمر دولت دونالد ترامپ نیز به پایان رسیده و جو بایدن به نظر سیاستهای تازهای را در پیش گرفته، احتمالاً تحریم شدن آنر ضعیف است.
با اینحال همانطور که پیش از این نیز گفته شد، با وجود جدا شدن آنر از هواوی کماکان شایعاتی در مورد همکاری این برند با برند مادر سابق خود شنیده میشود. اکثر فناوریهای بهکار رفته در گوشیهای آنر و هواوی یکسان بوده و این دو شرکت حتی برخی گوشیها را کاملاً مشابه اما با نامهای متفاوتی عرضه کردهاند. به این دلیل باور این موضوع که آنر حالا کاملاً مستقل از هواوی عمل میکند کمی دشوار است.
به هر حال در نهایت لغو این تحریمها به نفع مصرفکنندگان نهایی خواهد بود. گوشیهای پرچمدار قدرتمندی مثل میت ۴۰ پرو پلاس از جدیدترین فناوریها در زمینه دوربین و باتری استفاده میکنند اما بسیاری از کاربران نبود سرویسهای گوگل را ضعف بزرگی برای آن میشمارند. لغو این تحریمها میتواند زمینه را برای رقابت هموارتر کرده و در نهایت کیفیت و قیمت را به نفع مشتریان نهایی بهبود دهد.